nahkariimu suvido
Ensimmäinen nahkatyöni, riimu hevoselleni Elmolle

Moi! Olen Suvi Takko, espoolainen insinööri, ikuinen ponityttö ja nahkatyöharrastaja. Koska kuulemma yksi hevonen tarvitsee vain rajallisen määrän riimuja, naruja ja muita varusteita, teen niitä myös myyntiin. Toivottavasti tämän nettikaupan myötä kestävän, käsintehdyn ja käyttäjälleen personoidun nahkavarusteen ilo tavoittaa mahdollisimman monet.

Teen kaikki työni käsin perinteisillä menetelmillä ja työkaluilla, lähtien nahan leikkaamisesta ja valmistelusta, ommellen tikki kerrallaan ja viimeistellen hiomalla ja kiillottamalla. Käsinommeltu tikkaus paitsi ottaa, myös kestää aikaa koneommeltua enemmän. Tärkein syy perinteisten tekniikoiden käyttöön on kuitenkin rakkaus käsillä tekemiseen.

käsityö nahkatyö

Tämä nettikauppa toimii ainakin toistaiseksi harrastuspohjalta. Tarkoittaen sitä, että minulla ei ole y-tunnusta, maksutapojen vaihtoehdot ovat rajoittuneet tilisiirtoon ja MobilePayhin, toimitustapoina on nouto tai postitus, en ole alv-velvollinen ja toiminnasta jäävät tulot ilmoitan henkilökohtaisessa verotuksessani vuosittain.

Ota yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa tai allaolevalla lomakkeella.